ЗА МЕН

  Всичко е дизайн!

И понеже обичам да се занимавам с всичко,

аз съм дизайнер!

Здравейте,

казвам се Валентина и от известно време определям себе си като "creativepreneur". Всъщност това наименование разбирам за себе си буквално - аз съм креативна и обичам да давам начало на различни проекти. 🙂

...Въпреки че не винаги е било така. Преди работех по правилата на другите, помагайки им да сбъдват техните мечти. Винаги съм била креативна личност (тъй като и двамата ми родители са художници), но "креативността не плаща сметките" казваха те, така че започнах да градя кариера.

Докато моето малко момиченце не се роди...

Тя преобърна целия ми сват и ми показа различна перспектива за нещата наоколо (а аз бях тази, която трябваше да я учи !?!). Тя ми напомни за моята забравена креативност и започнахме да откриваме света ръка за ръка.

Някъде между рисуването, правенето на бисквитки и шиенето заедно, аз осъзнах, че визуалното представяне е моята страст и смисъл в живота. Постепено започнах да уча (което е друга моя страст:)) различни курсове за дизайн... и ето ме тук - Ландшафтен архитект по образование,  ръководител на проекти по професия и дизайнер по душа! 🙂

Не се смятам за дизайнер в определена сфера. За мен всичко е дизайн! Той е навсякъде около нас - вижте билборда с реклами,  мебелите и колата ви, четката и пастата за зъби... Вярвам, че ако разбираш от дизайн, можеш да го приложиш във всяка индустрия - от графичния дизайн, през интериорния дизайн, до декорацията на сладки.  

Обичам да създавам различни  "дигитални творения" (както си ги наричам) и моята работа всъщност е един вързоп, пълен с различни творби. Така че "Малкото Вързопче" е моето място, в което мога да бъда креативна и да показвам работата си... и "Вързоп" е името, с което детето ни иска да кръстим нашето куче (когато имаме такова :))

Повече за мен можете да видите в интервюто ми с Лили Георгиева (консултант по промяна, професионално развитие и личен брандинг) ето тук.